Su bazine kepsninės komplektacija, kurią gausite, galėsite: kepti tiesioginėje kaitroje (šašlykas, steikai, burgeriai, vištienos sparneliai ir kiti patiekalai, kepami iki 20 min.).
Kepti netiesioginėje kaitroje (viščiukas, kumpis, pjausniai ir kt. patiekalai, kurie kepami, naudojant deflektorių).
KAMADO – tai kepsninių, jų dalių ir aksesuarų gamintojas. Kepsninės gaminamos iš kokybiškiausių medžiagų: karščiui atsparios keramikos, terakotos – tradicinės poringos degtos keramikos iš natūralaus molio, portlandcemenčio ir smulkintų lavos akmenų mišinio. Paviršius dengiamas blizgia keramine glazūra, dažais, dekoratyviniu tinku arba keramine mozaika. Naudojam0os kokybiškos ir šiuolaikiškos medžiagos leidžia ilgai naudotis Kamado kepsninėmis.