Prietaisas turi penkis sietus . Juose esančios skylutės užtikrina gerą oro srautą, o tuo pačiu yra pakankamai mažos, kad galėtų išdžiūti smulkius daržovių ar vaisių gabalėlius. Dėl to, kad sietai yra skaidrūs, galėsite bet kada patikrinti džiovinimo stadiją.
Kai kuriems vaisiams reikia žemesnės temperatūros džiovinimo pradžioje ir aukštesnės temperatūros pabaigoje, o kai kuriems visiškai priešingai. Atsižvelgiant į tai, Kernau grybų džiovintuvas suteikia galimybę reguliuoti džiovinimo temperatūrą. KSFD 352 modelio diapazonas yra nuo 35 iki 70 laipsnių Celsijaus . Naudodami ergonominę rankenėlę, galite bet kada pakeisti temperatūros nustatymus . Tai leidžia reguliuoti iki penkių laipsnių tikslumu. Dėl to pasieksite optimalius visų rūšių maisto džiovinimo rezultatus . Jame galite džiovinti tiek minkštus, tiek kietus vaisius. Prietaisas taip pat tinka gaminti traškučius iš daržovių, džiovinti grybus, žoleles, taip pat mėsą, duoną ir net naminius makaronus.
Džiovinimas yra vienas geriausių būdų ilgai ir saugiai laikyti daržoves, vaisius, žoleles ir grybus. Derlius nuimamas sezono metu, jų skonis yra geriausias ir turi didžiausią maistinę vertę.
Ar žinojote, kad traškučius galite paruošti naudodami vaisių ir daržovių dehidratatorių? Naudokite obuolius, morkas, cukinijas, pomidorus ir net burokėlius! Nesveikus ir riebaluojančius užkandžius pakeiskite
Džiovintos braškės, obuoliai, vynuogės, bananai, mėlynės, serbentai ir avietės puikiai tiks kaip priedas ne tik prie pyragų, bet ir prie naminių musli dribsnių ar avižinių dribsnių. Taip mažiau išleisite mėgstamiems pusryčiams ir būsite tikri dėl jų kokybės.
Rudeninė grybų sriuba, o gal Kūčių kukuliai? Džiovinti grybai parduotuvėse gali kainuoti nemažus pinigus. Su dehidratatoriumi sutaupysite daug pinigų, džiovindami juos patys.
Dehidratatorius turi penkis padėklus. Bendra jų talpa – 10,8 litro Tai leidžia vienu metu ekonomiškai džiovinti įvairius gaminius. Permatomo korpuso dėka visada galėsite kontroliuoti daržovių džiovinimo laipsnį.
Daugeliui daržovių ir vaisių reikia žemesnės temperatūros pradiniame džiovinimo etape ir aukštesnės temperatūros kitame etape. Prietaisas veikia temperatūros diapazone nuo 35 ℃ iki 70 ℃. Dėl to jie išsaugos maistines vertes, spalvą ir skonį.
Daržovių džiovyklė Kernau turi intuityvius valdiklius – jungiklį ir rankenėlę temperatūrai nustatyti.
Savybės:
Techniniai duomenys:
DIZAINAS
FUNKCIONALUMAS
MATMENYS
Daugiau informacijos gamintojo puslapyje
Apie gamintoją:
Kernau yra buitinės technikos, virtuvinių prietaisų, santechnikos prekių gamintojas Lenkijoje. Rūpindamasi savo klientais kompanija siūlo prekes, kurios aprūpintų jų namus gražiais ir funkcionaliais produktais. Svarbiausi veiksniai yra patogumas, patikimumas ir ekologija. Kernau kuria prietaisus, kurie naudoja kuo mažiau energijos ir vandens. Kompanija veikia rinkoje jau keletą dešimčių metų, todėl yra įgiję daug patirties ir žinių, kurios leidžia pasiūlyti geriausius variantus.