Prekės kodas: Sauso brandinimo maišeliai - M dydis
Turimas kiekis: Prekė sandėlyje
Sauso brandinimo maišeliai M - 20x40cm
Kam reikia sausai brandinti mėsą? Tai paprasta... SKONIS! Mėsa brandinta apie 21 dieną sukurs "gilų" skonį ir mėsos struktūra pagerės akivaizdžiai. Tu gali vidutinės kokybės mėsą, paversti kažkuo stulbinančio ir nustebinti visus aplinkinius ir geriausia tai jog ne reikės išleisti tokios kokybės kepsniui 75€. Pagrindinis sauso brandinimo efektas yra natūralaus skonio koncentracija taip pat ir mėsos tekstūros pagerėjimas. Procesas keičia jautieną dviem būdais. Pirma, iš raumens skaidulų išgaruoja drėgmė. Gautas sauso brandinimo procesas sukuria didesnę jautienos skonio ir kvapo koncentraciją. Antra, natūralūs jautienos fermentai suskaido jungiamąjį audinį raumenyse, o tai lemia mėsos minkštumą.Sausai brandinti mėsą, dabar taip lengva, tai pakeis Jūsų mėsos valgymo įpročius visiems laikams