Pjaustymas ant medžio masyvo pjaustymo lentų taip pat prailgina peilio ašmenų tarnavimo laiką. Taip pat galite naudoti pjaustymo lentą, jei norite mėsą supjaustyti sekmadienio pietums. Pjovimo lenta yra 40 x 30 cm dydžio ir 6 cm storio.
Pjovimo lentos gali būti pagamintos iš skirtingų medienos medžiagų, buko medieną pasirinkome dėl ypač gerų savybių.
Skirtingai nuo ąžuolo, bukas nepalieka kartaus maisto skonio ir netepa tokių maisto produktų kaip uosis ar liepa. Buko pjaustymo lenta turi neutralų kvapą, yra kieta ir patvari.
Norint išlaikyti jų ilgą gyvenimą, nerekomenduojama jo dėti į indaplovę ir naudoti stiprių ploviklių. Tinkamai prižiūrint, ji ilgai išlaikys savo puikią būklę net nenaudodama chemikalų. Viskas, ką turite padaryti, tai po kiekvieno naudojimo nuplaukite švariu vandeniu ir leiskite jam išdžiūti, taip pat galite valyti pjaustymo lentą citrinos sultimis ar actu, kad atsikratytumėte maisto paliekamų kvapų. Rekomenduojama retkarčiais patepti pjovimo lentą augaliniu ar mineraliniu aliejumi, kad mediena neišsausėtų.
Savybės:
Techniniai duomenys:
PATARIMAS: Prieš pjaustydami kruviną mėsą ant pjaustymo lentos, pamirkykite ją vandenyje, kad kraujas nebūtų lengvai absorbuojamas į medieną.
Apie gamintoją:
G21 - Čekijos virtuvinių prietaisų gamintojas, veikiantis jau beveik 30 metų. Produktai yra populiarūs tarp klientų Slovakijoje, Vengrijoje, Lenkijoje ir kitose Europos šalyse.