Vakuumatorius „G21 Nefrit“ veikia profesionaliu lygiu, yra labai galingas ir patikimas. Dvigubas siurblys užtikrina nepriekaištingą oro ištraukimą, o specialios dvigubos siūlės patikimai užplombuoja pakuotę ant išsiurbtos žaliavos. Mėsa ar kiti ingredientai, paruošti „sous-vide“ kepimui, yra apsaugoti nuo oro veikimo vakuume, todėl rezultatas bus puikus skonio, kvapnus, neprarandant natūralių sulčių, skonių ar spalvų.
Vakuumatorius „G21 Nefrit“ gali ne tik išsiurbti maistą ir užsandarinti vakuuminę pakuotę, bet ir leisti rankiniu būdu ištraukti orą naudojant „Pulse Vacuum“ funkciją arba nustatyti laiką pagal suvirinamos folijos tipą.
Vakuumatorius „G21 Nefrit“ siurbia orą ne tik iš ritininių maišelių ar folijų, bet ir iš vakuuminių marinavimo indų. Tiesiog prijunkite žarną prie atitinkamos vakuuminės talpyklos G21 angos (žarna yra pakuotės dalis), kurios tūris yra 1,4 arba 2 l, paspauskite atitinkamą valdymo mygtuką ir inde esantys maisto produktai bus patikimai apdoroti.
Siurbdami vakuuminį marinavimo indą G21, naudokite „Marinavimo“ funkciją. Įdėjus marinuotą mėsą, pakartotinai siurbiant ir įpurškiant oro, mėsos poros išsiplečia, todėl marinavimo mišinys geriau patenka į vidų, todėl marinavimas sustiprėja ir pagreitėja.
Dėl „sous-vide“ gaminimo galite patekti į aukštesnę lygą savo virtuvėje. Jums net nereikia specialių indų ar įrangos, tereikia kokybiškų ingredientų, puodo su vandeniu, „sous-vide“ „G21 Akura“ ir vakuumatoriaus „G21 Nefrit“.
Techniniai duomenys:
Daugiau informacijos gamintojo puslapyje
Apie gamintoją:
G21 - Čekijos virtuvinių prietaisų gamintojas, veikiantis jau beveik 30 metų. Produktai yra populiarūs tarp klientų Slovakijoje, Vengrijoje, Lenkijoje ir kitose Europos šalyse.